A világkormány végső célja

utolsoidok képe 2020-10-03
Hirdetés:

Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítő - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. "Szerepcsere").

A politikába az 1990-es években kapcsolódott be, amikor olyan videókat készített, amelyekben bírálta a NAFTA, az Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodást, a kábítószer elleni kétszínű háborút, az országos személyazonossági igazolvány bevezetését, valamint Amerika egészségügyi rendszerét.

Russo 1998-ban megpályázta Nevada állam kormányzói tisztségét- ezáltal közel került azokhoz a körökhöz, akiket ma Irányítókként szoktunk emlegetni.

Aaron Russo elmondta, hogy Nicholas Rockefeller, a Rockefeller-dinasztia jelenlegi második embere többször is felkereste azért, hogy lépjen be a Külkapcsolatok Tanácsába, a New York-ban működő Council on Foreign Relation (CFR) nevű elit szervezetbe. Nick Rockefeller szoros baráti kapcsolatba került vele és egy évvel a 2001. szeptember 11-i eseményeket megelőzően fontos információkat mondott el neki.

Erre így emlékszik vissza Russo: "Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük.

Elmondja, hogy a

Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni." Rockefeller azt is elmondta, hogy be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal.

Valamint chipet akarnak az emberekbe ültetni, ezáltal ellenőrzik majd az emberek pénzügyeit, és ha valaki nem engedelmeskedik, lekapcsolják  a chipet így az emberek nem juthatnak majd hozzá saját pénzükhöz, ez azt is jelenti hogy teljes mértékben rabszolga sorsba taszítsák az embereket.

Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek. A riport 2007-ben lett felvéve.

 

Nemsokkal később Aaron Russo eltávozott közülünk. A videó index képén Aaron Russo és Nicholas Rockefeller látható, akkor még "barátokként". - Rockefellernek csak eszköz volt (saját vélemény)

A chip beültetésre vonatkozó rész.

A teljes videó:

 

 

 

Az interjút készítette: Alex Jones (www.infowars.com)

Magyar felirat: vitaminszabadsag.com

Még nincs értékelve
Hirdetés: