Világhírű virológus tudósok állítják, hogy a koronavírust mesterségesen, laboratóriumban hozták létre

2020:09:16

2020. szeptember 15. ( LifeSiteNews ) - A koronavírust ember alkotta, és nem wuhani nedves piacról származott - állítja az első kínai tudós, aki Kínában tanulmányozta a COVID-19-et.

Dr. Li-Meng Yan (36), orvos és virológus, aki áprilisban az Egyesült Államokba menekült, hogy elmondja a világnak a   saját kutatásai alapján a koronavírus „egyáltalán nem a természetből származott hanem  laboratóriumban hozták létre. ” 

Dr. Yan és munkatársai nemrégiben publikáltak egy tudományos cikket, amely összefoglalja, hogy „a SARS-CoV-2 genom szokatlan tulajdonságait laboratóriumi körülmények között módosították”. A cikkben pontosan meghatározza, hogyan szintetizálódhatott a halálos kórokozó a wuhani P-4 laboratóriumban.    

 A világ különböző virológus tudósai  is úgy gondolják, hogy igaza lehet.

A két héttel ezelőtti  interjúban  Yan elmondta, hogy a kínai kormány tudta, hogy a vírus ember által készített, már és jóval azelőtt, hogy a vírus átterjedt volna az emberre, és globális járványt okozott volna a világban.

Mielőtt elmenekült volna Amerikába, Yan Ázsia legfőbb virológiai laboratóriumában dolgozott - a Hongkongi Egyetem P3 laboratóriumában. Ez a labor a koronavírus kutatásának a globális központja, ahol híres „SARS kutatói” feltörték az első SARS koronavírus kódját 2003-ban.

December végén témavezetője, Dr. Leo Poon megkérte, hogy vizsgálja meg a SARS-szerű bázisok klaszterét, amely Wuhanból, Kína középső részének 11 milliós városából származott. 

Dr. Yan December 31-ig megtudta, hogy az új vírus emberről emberre terjed és ezt jelentette a megfelelő szervezeteknek is - azonban ezt a tényt a Kínai Kommunista Párt, majd később az Egészségügyi Világszervezet Szervezet elhallgatta- mondta.

Yan aggodalmát Poonhoz intézte, aki többször is figyelmeztette, hogy „hallgasson el”. Azt mondta neki, hogy ne kritizálja a Kínai Kommunista Pártot, és ne mondjon ellent nekik a koronavírus eredetével kapcsolatos hivatalos álláspontjukról, amely szerintük vadállatok fogyasztásától terjedt el egy wuhani nedves piacon. "Ha megteszed, bajba kerülünk és eltűnünk" - mondta a lány.

Három hónapig Yan megszívlelte a tanácsot, és folytatta a kutatását. Hamarosan rájött, hogy a COVID-19 két mesterséges, ember által létrehozott „beillesztéssel” rendelkezik, amelyek különösen halálossá teszik az emberek számára. 

Az első „beillesztés” lehetővé teszi, hogy emberről emberre könnyen elterjedjen, míg a második „beillesztés” lehetővé teszi, hogy a vírus megfertőzze a különféle szöveteket, amint azok már az emberi testben vannak.

"Bármely tudós, aki rendelkezik ezzel a tudással, tudja, hogy nem a természetből származik a koronavírus" - mondta nekem.

A vírust tanulmányozó virológusok szerte a világon kezdik alátámasztani azt az állítását, hogy a vírus mesterséges.

"Azokat a tulajdonságokat, amelyeket most a vírusban látunk, még nem fedezhettünk fel a természetben" - mondta Birger Sorensen norvég virológus a Minerva tudományos folyóirat július 13-i interjújában. 

"Tudjuk, hogy ezek a tulajdonságok a vírust nagyon fertőzővé teszik, ezért ha a természetből származik, akkor sok állatnak is fertőzöttnek kell lennie, de még mindig nem sikerült nyomon követni a vírust a természetben"

 

Egy nemzetközileg elismert tudós, professzor, Joseph Tritto, aki a párizsi székhelyű Orvostudományi és Technológiai Világakadémia (WABT) elnöke, szintén megjelentetett egy könyvet, amely leírja a kínai vírus  létrehozásának folyamatát laboratóriumi körülmények között.

 

Az amerikai kutatók óvatosabbak, de nem utasítják el Dr. Yan állításait.

 

Címkék: hirek, covid-19, koronavírus    Forrás www.lifesitenews.com

Nekünk egy kávé ára is nagy segítség.Köszönjük!