A világ örül a Pfizer koronavírus elleni vakcinájának, DE nézzük csak meg közelebbről mi is ez valójában ?

utolsoidok képe

Dátum: 2020-11-11
Hirdetés:

2020. november 10. ( LifeSiteNews ) - A Pfizer gyógyszergyár szerint koronavírus elleni vakcinája „90% -ban hatékony a COVID-19 megelőzésében”.

A „sürgősségi engedélyt” az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságtól heteken belül kiadásra kerülhet - jelentette kedden a Business Insider . A vakcina két adagban kell beadni három hét különbséggel.

"A dupla dózisú oltáshoz  kétszer annyi injekciós üveg , fecskendő, hűtőszekrény és természetesen két alkalommal kell megjelenni az orvos előtt." - jegyezte meg a Businesss Insider , és aggodalmát fejezi ki azon "lehetőség miatt, hogy sokan lesznek olyanok akik nem mennek vissza az oltás második feléért. ”

"A Pfizer vakcinát szintén mínusz 94 Fahrenheit fokon (mínusz 70 Celsius fok) kell szállítani és tárolni."

A Gyermek-egészségügyi védelem kedden jelentette :

A New York Times  rámutatott,  hogy a Pfizer adatai - egy sajtóközleményben, nem pedig szakértői véleményben közölt orvosi folyóiratban - „nincs rá bizonyíték, hogy az oltóanyag biztonságos és hatékony, és a több mint 90 százalékos hatékonysággal működne. ”

... A Fast Company  beszámolt  a fejlesztésről, emlékeztetve az olvasókat arra, hogy a Pfizer vakcina, ha jóváhagyják, elsőként fogja használni „egy még nem bizonyított technológiai platformot, az úgynevezett messenger RNS-re támaszkodik, általában mRNS-re rövidítve”.

 

 

Etikai és biztonsági szempontok

Dr. Helen Watt az Anscombe Bioetikai Központból, az angliai Oxfordban elmondta a Catholic Herald-nak, hogy a Pfizer-vakcina „magában a gyártási folyamatban nem használ magzati sejtvonalat, és a tervezés során sem használt”, DE ez „[ A vakcinát igazoló laboratóriumi vizsgálatok közül sajnos egy régi magzati sejtvonalat vontak be. ” A Children of God for Life szervezet azt mondja, hogy a Pfizer vakcinát a HEK 293 sejtvonal segítségével tesztelik , amely egy egészséges csecsemő veseszövetéből származik, akit Hollandiában az 1970-es években abortáltak.

Fertőző betegségek szakorvosa és a Torontói Egyetem orvosprofesszora, Dr. Andrew Morris Nemzeti Postnak elmondta , hogy a Pfizer oltással kapcsolatban még számos kérdés megválaszolható.

„A [Pfizer vakcina] enyhíti-e a betegséget? Csökkenti-e a terjedést más emberekre ”- mondta Morris. „Ezek ugyanolyan fontos dolgok.

A múlt hónapban az amerikai szövetségi kormány bizottságában dolgozó amerikai gyermekorvos és fertőző betegségekkel foglalkozó szakember, Dr. Cody Meissner  aggodalmakat vetett fel  a COVID-19 gyermekek elleni vakcinákkal kapcsolatban, mondván, hogy mivel a vírus gyermekekre gyakorolt ​​hatása olyan „enyhe”, a kormány jobb, ha „nagyon biztos a vakcina biztonságában”.

Dr. Anthony Fauci, az Országos Allergiás és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatója a The Washington Postnak elmondta, hogy "[az eredményei valóban nagyon jók, mármint rendkívüliek".

Szeptemberben Bill Gates elmondta a CNBC-nek, hogy a Pfizer vezette a koronavírus vakcina fejlesztők közötti versenyt sürgősségi felhasználási engedély megszerzéséért. A Pfizer egyike annak a 15 vállalatnak, amely a Bill & Melinda Gates Alapítvánnyal "a COVID-19 vakcinák, diagnosztika és kezelések fejlesztésének, gyártásának és szállításának felgyorsítása érdekében" együttműködött. A Bill & Melinda Gates Alapítvány finanszírozást nyújt a Pfizer számára a „Sayana” injekciós fogamzásgátló termékéhez is.

Egy júliusi vitában Robert F. Kennedy, Jr., az egykori amerikai elnök unokaöccse, John F. Kennedy, valamint egy amerikai ügyvéd és szerző a következő állításokat tették:

Kennedy megjegyezte, hogy a koronavírus elleni vakcina négy vezető fejlesztője céget, a Glaxo , a Sanofi , a Pfizer és a Merck „már többször elítélték”.

„Az elmúlt 10 évben, éppen az elmúlt évtizedben, ezek a vállalatok 35 milliárd dollár büntetést, kártérítést, pénzbírságot fizettek az orvosok hazudozásáért, a tudományos csalásért, a tudomány meghamisításáért, az amerikai százezrek tudatos meggyilkolásáért, - mondta Kennedy a vita során.

"Kognitív disszonanciát igényel azoknak az embereknek, akik értenek e négy vállalat bűnözői vállalati kultúrájához, hogy elhiggyék, hogy ezt minden más termékükkel kapcsolatban megcsinálták, és épp az oltásokkal kapcsolatban mondanának igazat?"

 

Még nincs értékelve
Hirdetés: