Viganó szerint a háttérhatalmak és a háttéregyház együtt dolgozik, hogy destabilizálják a polgári és egyházi rendet

utolsoidok képe 2020-09-15
Hirdetés:

Amikor Viganó volt az amerikai nuncius, 2015 szeptemberében azt mondta Ferenc pápának, hogy egyre több katolikus van az amerikai adminisztrációban (Biden, Kerry, Pelosi), mint bármikor, azonban mindegyik abortuszpárti és támogatják a meleg pszeudo-házasságot, gender ideológiát.

Viganó elmondta a MarcoTosatti.com (szeptember 14) lapnak, hogy megkérte Ferenc pápát, hogy ezt magyarázza el neki, ám Ferenc pápa "egyáltalán nem reagált".

Viganó számára ezen katolikus politikusok árulása mutatja, hogy a hűtlen klérus "a modernista ideológia rabszolgája" lett.

Közeli kapcsolatot vél felfedezni a jezsuiták által vezetett modernista klérus lázadása és a több generációnyi katolikusok oktatása között.

Viganó szerint a háttérhatalmak és a háttéregyház együtt dolgozik azzal a közös céllal, hogy destabilizálják a polgári és egyházi rendet.

Viganót ezért nem lepi meg az, hogy Bergoglio politikai prioritása megegyezik Bidenéval.

Ezek között megnevezi a bevándorlást, környezetvédelmet, gender ideológiát, a család felbontását és a globalizmust. Ferenc pápa hivatalos "ellenkezése" az abortusz és a gyerekek homoszexuális átnevelése ellen csak "formális" és "a gyakorlatban nem működik".

Még nincs értékelve
Hirdetés: