Viganó: Ferenc pápa átadta az egyházat a világ urainak

utolsoidok képe

Dátum: 2020-08-23
Hirdetés:

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezeti a világ egészségügyi iparát, ez egy "igazi multinacionális vállalat", amelynek a "a részvényesek nyeresége" a fontos - mondta Carlo Maria Viganò érsek a nantNewspaper.com lapnak (augusztus 21).

Szerinte a WHO részvényesei a gyógyszerészeti cégek, valamint az olyan "filantróp" alapítványok, mint pl. a Bill Gates Alapítvány. Viganó szerint ez az ipar azt akarja, hogy az emberek örökre páciensek legyenek, mert így tudnak nekik gyógyszereket árulni és így még több pénzt kereshetnek.

Továbbá azt írja, hogy a globalista elit terve az, hogy leigázza az emberiséget a kriptovaluták bevezetésével, mert ezen kereszűl akarják ellenőrizni és irányítani az embereket.

Viganó számára Ferenc pápa kinevezésével megszületett a "kegyelem egyháza", ami arra inspirálta az olyan vatikáni dikasztériumokat, mint pl. az Élet Akadémiáját, hogy "perverz vízióval" fogadják el "a környezetvédelemi követeléseket" és a túlnépesedés koncepcióját.

Viganó szerint az Apostoli Szentszék csendes hallgatása a pro-life dolgokkal kapcsolatban "szégyenteljes". Ferenc pápát "jobban érdekli az újrahasznosítás - olyan szinten, hogy enciklikákat ír róla -, mint a meg nem született gyermekek élete".

Viganó számára ez azt jelenti, hogy de facto elfogadják azt, hogy az abortusz egy még nagyobb válság része, ami akkor indult, amikor "az egyház deviáns része", melyet "az egykori jezsuiták vezettek", átvették a hatalmat és átalakították az egyházat "és a világ mentalitás rabszolgájává váltak".

Még nincs értékelve
Hirdetés: