Viganò érsek: az Új Világrend diktatúrája, előkészíti az utat, az Antikrisztus megjelenéséhez

utolsoidok képe

Dátum: 2020-10-01
Hirdetés:

2020. október 1. ( LifeSiteNews ) - A szerkesztő megjegyzése: Carlo Maria Viganò érsek a következő interjút adta az Il Giornale olasz napilap  újságírójának, Francesco Boezi-nak. Az angol fordítást Viganò érsek küldte közzé a LifeSite számára.

Részlet az interjúból..

Milyen forgatókönyvek várnak a világ katolikusaira, ha Trump veszítene?

Ha Trump elveszíti az elnökválasztást, a végső kathèkon [visszatartó] kudarcot vall (2Thessz 2: 6-7), ami megakadályozza, hogy a "gonoszság rejtélye" feltáruljon, és az Új Világrend diktatúrája, amely már megnyerte Bergogliót az ügyének, szövetségese lesz az új amerikai elnökben.

Joe Bidennek nincs saját identitása: ő csak annak a hatalomnak a kifejezője, amely nem meri annak mutatni magát, ami valójában, és amely egy olyan ember mögé rejtőzik, aki teljesen képtelen betölteni az Egyesült Államok elnöki tisztségét. , meggyengült mentális képességei miatt is marionettként jelenik meg, bábként a hatalomra szomjazó emberek kezében.

Egy olyan orwelli diktatúrával találjuk szemben magunkat, amelyet mind a „mély állam”, mind a „mély egyház” kíván, és amelyben a ma alapvetőnek és elidegeníthetetlennek tekintett jogokat, a mainstream média bűntudata tapossa.

Szeretném hangsúlyozni, hogy az ENSZ és a szabadkőművesség által kívánt egyesített vallásnak a katolikus egyház legmagasabb szintjein aktív munkatársai vannak, akik bitorolják a tekintélyt, és hamisítják a Magiszteriumot.

Fulton Sheen tiszteletreméltó érsek jövendölése szerint az Antikrisztus misztikus testével áll szemben Krisztus misztikus teste, amely az emberiség egyetlen üdítõ bárkája. 

Az ökumenizmus, a malthusiánus környezetvédelem, a pán-szexualizmus és a bevándorlás az új dogmák ennek az egyesített vallásnak, amelynek miniszterei előkészítik az Antikrisztus megjelenését a végső üldözés és Urunk végleges győzelme előtt. 

De ahogyan a Megváltó dicsőséges feltámadását megelőzte szenvedélye és halála, ugyanúgy halad az egyház is a saját Kálváriája felé; és ahogyan a szanhedrin úgy gondolta, hogy megszünteti a Messiást azáltal, hogy megfeszíti Őt, úgy a hírhedt szekta úgy véli, hogy az egyház napfogyatkozása a végének előjátéka. 

Egy „kis maradék” marad csak, amely buzgó katolikusokból áll, éppúgy, mint Isten Anyja, Szent János és Mária Magdaléna a kereszt lábánál.

Tudjuk, hogy a világ sorsa nem az emberek kezében van, és hogy az Úr megígérte, hogy nem hagyja el egyházát: „a pokol kapui sem fognak erőt venni rajta” (Mt 16,18). Krisztus szavai reménységünk kőzete: „Íme, veletek vagyok minden nap, a világ végéig” (Mt 28,20).

 
Még nincs értékelve
Hirdetés: