Vigandó érsek:Ha Biden nyer,megjelenik az Új Világrend diktatúrája

utolsoidok képe

Dátum: 2020-11-02
Hirdetés:

2020. október 1. ( LifeSiteNews ) - A szerkesztő megjegyzése: Carlo Maria Viganò érsek a következő interjút adta az Il Giornale olasz napilap  újságírójának, Francesco Boezi-nak. Az angol fordítást Viganò érsek küldte közzé a LifeSite számára.A teljes interjú itt olvasható angol nyelven.

 

Részlet az intejúból.

 

Milyen forgatókönyvek várnak a világ katolikusaira, ha Trump veszítene?

Ha Trump elveszíti az elnökválasztást, a végső kathèkon [visszatartó] kudarcot vall (2Thessz 2: 6-7), ami megakadályozza, hogy a "gonoszság rejtélye" feltáruljon, és az Új Világrend diktatúrája, amely már megnyerte Bergogliót ügyének, aki szövetségese lesz az új amerikai elnökben.

Joe Bidennek nincs saját identitása: ő csak annak a hatalomnak a kifejezője, amely nem meri megmutatni magát, hogy milyen is valójában, és amely egy olyan ember mögé rejtőzik, aki teljesen képtelen betölteni az Egyesült Államok elnöki tisztségét.

Meggyengült mentális képességei miatt is; de éppen ezért, az érdekkonfliktusok miatt zsarolható lesz, Biden az elit által rángatott marionett báb lesz.

Egy olyan orwelli diktatúrával találjuk szemben magunkat, amelyet mind a „mély állam”, mind a „mély egyház” kíván.

Szeretném hangsúlyozni, hogy az ENSZ és a szabadkőművesség által kívánt egyetemes vallásnak a katolikus egyház legmagasabb szintjein aktív munkatársai vannak, akik bitorolják a tekintélyt és hamisítják a Magiszteriumot. 

Fulton Sheen tiszteletreméltó érsek jövendölése szerint az Antikrisztus misztikus testéve áll szemben Krisztus misztikus testével, amely az emberiség egyetlen üdítõ bárkája. 

Az ökumenizmus, a malthusiánus környezetvédelem, a pán-szexualizmus és a bevándorlás az új dogmák, részei ennek az egyetemes vallásnak, amelynek miniszterei előkészítik az Antikrisztus megjelenését ez a  végső üldözés  Urunk végleges győzelme előtt. 

De ahogyan a Megváltó dicsőséges feltámadását megelőzte szenvedése és halála, ugyanígy lesz az Egyházban, is ami saját Kálváriája felé halad; és ahogyan a szanhedrin úgy gondolta, hogy megszünteti a Messiást azáltal, hogy megfeszíti Őt, úgy a hírhedt szekta is úgy véli, hogy az egyház is elérkezett a végjátékhoz. 

Egy „apró maradék ” fog maradni, amely buzgó katolikusokból áll, éppúgy, mint Isten Anyja, Szent János és Mária Magdaléna a kereszt lábánál.

Tudjuk, hogy a világ sorsa nem az emberek kezében van, és hogy az Úr megígérte, hogy nem hagyja el egyházát: „a pokol kapui sem fognak erőt venni rajta” (Mt 16,18). Krisztus szavai reménységünk kőzete: „Íme, veletek vagyok minden nap, a világ végéig” (Mt 28,20).

 
Még nincs értékelve
Hirdetés: