Vigandó érsek:Ferenc "pápa" eretnek inzézkedései és cselekedetei szakadáshoz vezetnek

utolsoidok képe

Dátum: 2020-10-22
Hirdetés:

RÓMA, 2020. október 21. ( LifeSiteNews ) -

A homoszexuálisoknak jogukban áll egy család részévé válni. Ők Isten gyermekei, és joguk van a családhoz. Senkit sem szabadna megvetni vagy megnyomorítani emiatt. [...] Törvényt kellene alkotni a bejegyzett élettársi kapcsolatról. Ilyen módon jogilag is védetté válnának. Én kiálltam emellett.

A fenti mondatok Ferenc pápa szájából hangzanak el az életét bemutató "Francesco" című portréfilmben, amelyet október 21-én mutattak be a Római Filmfesztiválon.

Ahogy arra a Szentszék vonatkozó, 2003-ban kiadott instrukciója is rámutat, Ferenc pápa szavai konfliktusban állnak az Egyház tanításával.

Vigandó érsek elmondta, nem kell teológusnak vagy erkölcsi szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, hogy az ilyen kijelentések teljesen heterodoxak, és nagyon komoly botrányokat okoz a hívek számára.

De ha gondosan megfigyeljük a kijelentést: ezek a szavak egyszerűen azt a sokadik provokációt jelentik, amellyel a Hierarchia „ultraprogresszív” része művészi módon szakadást akar kiváltani, ehhez hozzátartozik még  a szinodális utáni , Amoris Laetitia enciklika , a doktrína a halálbüntetésről, a Pán-Amazon zsinat és a mocskos Pachamamáról, valamint az Abu-Dzabi Nyilatkozat, amelyet a Fratelli Tutti enciklika most megerősített és súlyosbított .

Úgy tűnik, hogy Bergoglio szemtelenül megpróbálja "emeleni a tétet" az eretnek állítások crescendo-jában, oly módon, hogy arra kényszeríti az egyház egészséges részét - amelybe a püspökök, a papság és a hívek is beletartoznak - hogy eretnekséggel vádolják meg őt, annak érdekében, hogy kijelenthessék, az egyház egészséges része szakadár és „a pápa ellensége”.

Ez a megtévesztés a globalista elit, a mainstream média és az LMBT lobbi támogatására támaszkodik, amely sok paptól, püspöktől és bíborostól sem idegen. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy sok nemzetben léteznek olyan törvények, amelyek büntetéssel sújtanak mindenkit, aki a szodómiát elítélendőnek és bűnösnek tartja, vagy aki nem hagyja jóvá a homoszexuális „házasság” legitimálását - még akkor sem, ha hitvallásuk alapján teszik ezt . 

A püspökök Bergoglio elleni nyilatkozata olyan kérdésben, mint a homoszexualitás, potenciálisan arra késztetheti a polgári hatóságot, hogy a Vatikán jóváhagyásával büntetőeljárást indítsanak az ellenzők ellen.

Bergoglió mögött nemcsak az a lázadók által képviselt „mély egyház” áll, akik a német „zsinati utat” népszerűsítik, hanem a „mély állam” is.

 

 

 

Még nincs értékelve
Hirdetés: