Venezuela kifejlesztett, egy teljesen mellékhatások nélküli, koronavírus elleni gyógyszert

utolsoidok képe

Dátum: 2020-10-26
Hirdetés:
Nicolas Maduro venezuelai elnök szerint országa olyan „rendkívül hatékony vírusellenes gyógyszert” tervezett, amely minden mellékhatás nélkül megsemmisíti a koronavírust. A gyógyszert a WHO elé terjesztik - tette hozzá.

 

„Azt akarom mondani, hogy Venezuela kifejlesztett egy olyan gyógyszer amely elpusztítja a koronavírus 100 százalékát  ”  Mondta Maduro vasárnap, amely leírja , hogy a „rendkívül hatékony vírusellenes gyógyszer”.

A venezuelai tudományos kutatóintézet (IVIC) fejlesztette ki, amely az elmúlt fél évben a vírus gyógyításán fáradozott - jegyezte meg.

A gyógyszer egy TR-10 nevű molekulán alapul, amelyet izoláltak, és amely megállítja a vírus terjedését, bebizonyította abszolút hatékonyságát - állította.

Maduro szerint a tanulmányt szakértők és tudósok már felülvizsgálták, és bemutatják az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO), hogy igazolni tudja eredményeit.

Miközben a Covid-19 terápia lehetséges áttörését reklámozta, Maduro azt mondta, hogy Venezuela  „felajánlja ezt a kezelést a világ számára”,  gratulálva az IVIC-nek  „hogy, hozzájárultak az emberiség megmentéséhez ”.  A gyógyszer tömeges előállítását „nemzetközi szövetségek  segíteni fogják” - további részleteket azonban nem árult el.

Az újonnan kifejlesztett gyógyszer teljesen biztonságos - állította az intézet, és hangsúlyozta, hogy „nem befolyásolja a szervezet egészséges molekuláit”, és nem jár semmilyen mellékhatással. 

A vizsgálatokat venezuelai koronavírusos betegekből izolált vírussejtekkel végezték - mondta Gabriela Jiménez, a tudományos és technológiai miniszter.

 

 

Még nincs értékelve
Hirdetés: