Trump: Joe Bide támogatja az abortuszt egészen a születés pillanatáig

utolsoidok képe 2020-08-31
Hirdetés:

WASHINGTON, DC, 2020. augusztus 31. ( Nemzeti jog az élethez ) - Donald J. Trump elnök csütörtök este hivatalosan elfogadta a Republikánus Párt jelölését a GOP elnökjelöltjévé vált. Trump elnök a Fehér Házban ismertette Amerikával kapcsolatos elképzeléseit, valamint a közigazgatás és a Joe Biden / Kamala Harris-kormány közötti éles ellentétet.

 

Beszéde során Trump elnök ismertette a különbséget ő és Joe Biden abortuszpolitikája között.

 

 

Joe Biden azt állítja, hogy empátiát érez  a kiszolgáltatottak iránt - az általa vezetett párt mégis támogatja a védtelen csecsemők szélsőséges késői abortuszát egészen a születés pillanatáig. A demokraták vezetői erkölcsi tisztességről beszélnek, de nincs gondjuk azzal a cselekdettel, hogy megállítsák a csecsemő dobogó szívét a terhesség 9. hónapjában.

 

 

A demokrata politikusok nem hajlandók megvédeni az ártatlan életet, majd előadást tartanak nekünk az erkölcsről és Amerika lelkének megmentéséről? Ma este büszkén jelentjük ki, hogy minden gyermeknek, aki megszületett és az is aki nem, Istentől kapott joga van az élethet.

 

"Joe Biden és Kamala Harris szenátor adminisztrációja vissza akarja vonni az életvédelmi törvényt, amelyet a Trump-kormányzat léptetett életbe" - mondta Carol Tobias. "Joe Biden és Kamala Harris szenátor nemzetünk legvédtelenebb polgárait kiszolgáltatottá tenné az abortusz és a gyermekgyilkosságnak."

 

 

"Trump elnök és Mike Pence alelnök egyértelmű életbarát jövőképet mutattak be Amerikában" - folytatta Tobias. "Ehhez képest egy Biden / Harris-kormány politikája kibővítené, és az abortuszpárti politikát az amerikai állampolgárokra költségére, és millióktól tagadná meg az élethez való jogot itt és szerte a világon."

 

Még nincs értékelve
Hirdetés: