Soha többé nem szolgálhat az egyházban az a pap, aki pornó filmet forgatott a templomban

Hirdetés:

A New Orleans-i érsek pénteken azt mondta, hogy a pap aki pornográf filmet forgatott a templom oltárán démonikus  volt, és hogy a pap soha többé nem fog szolgálni a katolikus egyház szolgálatban.

Fr. Travis Clark „obszcén viselkedése siralmas volt” - mondta Aymond az érsekség október 9-i közleményében.

„Az oltár meggyalázása a templomban démonikus volt.  Amikor a részletek tisztázódtak, eltávolítottuk és elégettük az oltárt. Holnap felszentelek egy új oltárt - mondta Aymond.

Clark egy New Orleans-i pap, akit obszcén vádak alapján tartóztattak le szeptember 30-án, amikor valaki észrevette, hogy a louisianai templomban az oltár tetején két nővel  szexuális aktus során filmet forgatott. 

A papot eltávolították a szolgálatból, bár az érsekség nem részletezte a történteket; amelyet az október 9-én nyilvánosságra hozott bírósági nyilvántartásban ismertettek.

A 37 éves Clark volt a plébánost a St. Péter és Pál a louisianai Pearl Riverben. Mindy Dixonnal (41) és Melissa Chengel (23) együtt tartóztatták le.

Egy helyi lakos elmondta a rendőrségnek, hogy észrevették, hogy a plébániatemplomban világítanak a lámpák, és amikor belenéztek az ablakokon, látták, hogy hárman szexuális tevékenységet folytatnak az oltáron.

A jelentések szerint a templom oltárát színpadi világítással látták el.

 

 

Hirdetés: