Schneider püspök: a világkormány felállításának jeleit már látni lehet a világban

Hirdetés:

2020. szeptember 28. ( LifeSiteNews ) - Athanasius Schneider püspök egy új interjúban megvitatja a koronavírusra adott reakciót, és az arra adott globális válaszban „világkormány jeleit” látja. 

Rámutat a szabadkőműves csoportok terveire is, amelyek az „egyenlőség, szabadság és testvériség érdekében” tevékenykednek, hozzátéve, hogy az arcmaszkok viselésével „mindannyian hasonlítunk az egész világon”. 

Beszéd szeptember 20 Gloria.tv EVA Doppelbauer püspök Schneider tartozó interjúban hangzott el és a fontos témák között volt.

Arra a kérdésre, hogy a koronavírus elleni intézkedések tükrében milyen figyelmeztetések vannak a világdiktatúra ellen, és van-e ilyen bizonyíték, Schneider püspök kifejtette, hogy „erre nem lehetnek konkrét bizonyítékok, mert amikor egy világdiktatúra alakul, annak megszervezői elég okos emberek ahhoz, hogy semmilyen bizonyítékot ne szolgáltassanak.

 A világdiktatúrát tervező embereknek „zsenik”  akik „amennyire csak tudnak rejtőzködnek a terveikkel”. Ellenkező esetben  "az emberek idő előtt felismernék szándékaikat".

Az elöljáró azonban azt is elmondta, léteznek „határozott utalások arra,  ami világkormány irányába mutat”. 

Például egy prominens személy szavai, akik öt évvel ezelőtt azt mondták, hogy járványra lesz szükség az új világkormány felállításához. 

Ez jelentős bizonyíték, mivel ezt „néhány befolyásos ember mondta” - tette hozzá Schneider.

Másik utalásként meg lehet nézni, hogy „az egész világot most egységes módon kezelik a koronavírus járvány miatt, mindenkinek ugyanúgy kell maszkot hordania, vagy szociális távolságot tartania.

"Ez mind  saját szemünk előtt zajlik" - jelentette ki Schneider püspök - olyan forgatókönyv van kidolgozva, amely egyértelműen a világkormány vonásaival rendelkezik.

És „ezek egyértelmű intézkedések, amelyeket nem lehet tagadni” - zárta szavait. Ha ezt nem látjuk, vagy letagadjuk akkor homokba dugjuk a fejünket.

A „testvériség” a szabadkőművesek számára azt jelenti, hogy „testvérek vagyunk”, és ami a legfontosabb: „minden vallás egyenlővé kell tenni egymással”.

Így zárta le Schneider püspök: „olyan helyzetbe kerülünk, amikor keresztényként kisebbségben leszünk, és minden igazságról amit felismertünk beszélnünk kell másoknak is”.

Schneider püspök a szabadkőművesség szakértője; Nem is olyan régen, LifeSitenak 2017 adott egy intejút.

Ebben a beszédben az elöljáró elmagyarázta, hogy a szabadkőműveseknek milyen vezető szerepük van az 1960-as évek szexuális forradalmában, valamint az azonos neműek „házasságának”, az abortusznak és az eutanáziának az előmozdításában, például Franciaországban, ezzel elősegítve a nyugat kereszténység mentesítését.

A modern társadalomra gyakorolt ​​szabadkőműves befolyás ezen sajátos bizonyítékainak fényében fontos lesz számunkra meghallgatni Schneider püspök figyelmeztetéseit a koronavírus-válság segítségével létrejövő fejlődő világkormányról is.

Szabadkőműves terv a Katolikus Egyház tönkretételéhez

(Az alábbi elképesztő dokumentum egy két évvel ezelőtt elhunyt magyar katolikus pap hagyatékából való. Alig pár napja, hogy a pap személyes iratcsomói közül előkerült. Szerzője, múltja, eredete ismeretlen, s mivel őrzője már meghalt, tőle megtudni sem áll módunkban. Hasonló fajtájú irományok már régóta keringenek a világban.

Hirdetés: