Schneider püspök: ellen kell állnunk a Sátán világkormányának, és ha szükséges, mártírokká kell válnunk

Hirdetés:

2020. október 2. ( LifeSiteNews ) - Athanasius Schneider püspök, Astana kazahsztáni segédpüspök a múlt hónap végén rövid látogatásra Franciaországban járt. Interjút adott a LifeSite-nak, a COVID-19 jelenlegi helyzetével kapcsolatban, ami Schneider püspök szerint „egészségügyi diktatúrát” eredményezett. Megerősítette azt a véleményt, miszerint  a „rabszolgaságra ítélik az emberket”, amit az „abszurd” intézkedések révén hoznak létre,

Franciaországban ma már kötelező a maszkok viselése a nyilvános helyzetekben, a munkahelyen, a templomokban és a tömegközlekedésben, valamint néhány városközpontban, sőt egész városoban (esetenként a vidéki külvárosokban is), például Párizsban. , Rennes, Bordeaux, Lyon és Nizza, függetlenül attól, hogy az ember tömegesen vannak-e vagy teljesen egyedül.

A kötelező maszkokról szólva Schneider püspök elmondta: „A maszk amelyet a lakosságnak viselnie kell tulajdonképpen egy jel ami aránytalan módon van alkalmazva. Ez a jel azt szimbolizálja, hogy a minden ember az ő kezükben van,  és engedelmes rabszolgákként és marionettekként akarnak bánni velük. Ez nagyon veszélyes, és mély aggodalomra ad okot. "

Schneider püspök a LiteSite-nek elmondta, hogy attól tart, hogy a COVID-19 járványt az „irányítás” révén az „Egy Világ Kormánya” felé vezető útun  használják fel.

Felszólította a katolikusokat, hogy ne csak imádkozzanak hanem egyesüljenek mindazokkal, akik kiállnak a járványos helyzetben a helyes és normális higiénián túllépő intézkedések abszurditása ellen, hanem tegyenek tanúbizonyságot az örök élet valódi reményéről: és ne essen pánikba.

Mindannyian Isten kezében vagyunk.A kormányok viszont azt akarják elhitettni az emberekkel, hogy teljesen a ő kezünkben vagyunk, és majd ők megvédenek minket. Ez nagyon veszélyes ”- mondta Schneider püspök.

Felszólította a hű katolikusokat is, hogy folytassák a tavaly júliusban indított eucharisztikus keresztes hadjáratot annak érdekében, hogy jóvátételt tegyenek a Legszentebb Szentség ellen elkövetett „szentségtörésért”, amelyeket a COVID-válság magával hozott.

"A jövőben Schneider püspök azt gyanítja, hogy valamilyen módon az összes kormányt és minden embert kényszerítenek majd  arra, hogy elfogadják a kötelező oltást, amik között lehet olyan is, ami abortált  gyerekek génjeinek felhasználásával hoztak létre".

„Most még nem erősítem meg, hogy ez meg fog történni, de az a gyanúm, hogy ez az idő hamarosan eljöhet.

A Sátán és a világkormány - végső soron a szabadkőműves világkormány - mindenkit, még az egyházat is, arra kötelezheti, hogy ilyen módon fogadja el az abortuszt. 

És ezért nagyon erősen ellen kell állnunk ha ez megtörténik. Sőt el kell fogadnunk, hogy mártírok legyünk ”- mondta Schneider püspök.

Itt található Athanasius Schneider püspök teljes interjúja. Szeptember 29-én, Szent Mihály arkangyal ünnepén vették fel.

Hirdetés: