Robert Altier atya elmondta az igazságot a koronavírussal kapcsolatban, erre az érsek leszidta

utolsoidok képe

Dátum: 2020-09-26
Hirdetés:

A papoknak nem szabad a szentbeszédet arra felhasználni, hogy "orvosi vagy tudományos spekulációk mutassanak be" - írta St Paul és Minneapolis Bernard Hebda érsek egy szeptember 22-i levélben, amelyben válaszolt Robert Altier atya szeptember 5-i szentbeszédére, melyet a Crystal-ban mondott el (lent).

Altier megkérdőjelezte a koronavírus válság súlyosságát, és a COVID-19-et ember által előidézett vírusnak nevezte, amelyet a politikusok félelem keltésére használnak, és morális okokból elutasította a fejlesztésben lévő három fő oltást.

Hebda azt írja, hogy szembeszállt Altierrel, aki továbbra kitart véleménye mellett, de elismerte, hogy szentmisére illetlen volt a beszéde.

A Minnesotai Egészségügyi Minisztérium kritikáját Altier nyilatkozataival kapcsolatban csatolták Hebda leveléhez, amelyet az érsek alapvetően jóváhagyott, kivéve az oltásokról szóló részt.

Az Egészségügyi Minisztérium Altier atya négy állítását „hamisnak” nevezi, bár azokat tudományos tények támasztják alá:

• A SARS-CoV-2-t laboratóriumban készítették,
• Az emberek bakteriális fertőzéseket kapnak a (hosszú ideig) használt maszk viseléséből,

• Az orvosok és a halottkémek felfújják a COVID-19 miatt bekövetkezett halálozások számát

• A koronavírus vakcinákat úgy tervezték, hogy megváltoztassák az ember szervezetében az RNS-t, így a testben lévő sejtek is megváltoznak.

Még nincs értékelve
Hirdetés: