Nemzetközi szervezetek alakulnak az indokolatlan koronavírus-lezárások miatt

utolsoidok képe

Dátum: 2020-11-11
Hirdetés:

2020. november 10. ( LifeSiteNews ) - Ügyvédek és akadémikusok egyre nagyobb számban szólalnak fel és szervezeteket hoznak létre világszerte a jelenleg indokolatlan és „bűnöző” koronavírus-lezárások leküzdése érdekében - állítják a COVID-19 közelmúltbeli Truth Over Fear csúcstalálkozójának előadói. .

Az októberi csúcstalálkozón az összes felszólaló egyetértett abban, hogy a lezárások sokkal több kárt okoznak, mint maga a COVID-19, és sokan úgy vélik, hogy a világjárvány a globális elit terveihez kötődik, hogy a "Nagy Újraindítás" révén megvalósítsák a világméretű szocialista és kommunista államot, nemrég a Time Magazine címlapján is szerepelt .

"Ez már nem a COVID-19-ről szól" - mondta Dr. Dolores Cahill, az elismert ír orvosbiológiai tudós, az újonnan megalakult Szabadság Világszövetség elnöke .

„Vannak biztonságos és hatékony kezelések (a COVID-19 esetében), amelyeket elérhetővé kell tenni, és minden más arról szól, hogy megpróbáljuk ellenőrizni, hogy hány ember van a házában, gyakorolhatja-e vallásukat, van-e szabadsága utazni , hogy összejöhetnek-e a gyűléseken, és nem fenyeget-e benneteket a rendőrség letartóztatása ”- mondta.

- Valójában erről van szó. Ez valójában nem a vírusról szól. Valószínűleg soha nem is arról szólt ”- tette hozzá Cahill, akit júniusban arra kértek, hogy mondjon le az Európai Unió Innovatív Gyógyszer Kezdeményezés tudományos bizottsági tagságáról a koronavírusról alkotott véleménye miatt.

Sőt, az emberek szerte a világon egyre inkább visszautasítják a lezárásokat - mondta Reiner Fuellmich ügyvéd, a német Corona magánnyomozó bizottság tagja.

"Egyre többen változtatják meg attitűdjüket és egyre dühösebbek, mert attól félnek, hogy elveszítik megélhetésüket" - mondta Fuellmich.

„Minden olyan ember ..., akinek gazdasági létét éppen tönkreteszik, megváltoztatja a hozzáállását:"

Hú, azt hiszem, várnunk kell még egy darabig "," Nem ", ez van. 

Ebben már nem hiszeknek. És szeretnék megtalálni a kiutat ebből. "

Fuellmich és Cahill kettő volt hét ország 25 előadójából, akik részt vettek a kaliforniai katolikus műsorszolgáltató, Patrick Coffin előadó és szerző által szervezett virtuális Truth Over Fear csúcstalálkozón.

A csúcstalálkozó felszólalói az Amerikai Frontline orvosok tagjai, és az előadói megismétlik e csoport aggodalmait: a folyamatos lezárások indokolatlanok és sokkal több kárt okoznak, mint hasznot, és a maszk használata és a társadalmi távolságtartási követelményekkel együtt alkotmányellenes korlátokat szabnak az egyéni szabadságra;

A vírus, nevezetesen a hidroxi-klorokin (HCQ) bevált kezelését figyelmen kívül hagyják vagy elnyomják; azokat, akik a mainstream narratíva ellen szólalnak fel, cenzúrázzák és megbüntetik; a média összefog a kormánnyal, hogy a lakosság félelemben maradjon, ami teljes mértékben aránytalan az egészségügyi kockázatokkal. A COVID-19-el kapcsolatban.

Cahill és Fuellmich különböző utakon járnak a pandémiás „oligarchák” elleni küzdelemben, amire Coffin gyakran hivatkozott.

Cahill nemzetközi szinten szervez és az újonnan megalakult Szabadság Világszövetség elnöke, amelyet 35 ország képvisel.

Egyik céljuk az, hogy bíróság elé állítsák azokat az embereket, akiknek politikája közvetlenül felelős azért, ami Cahill szerint teljesen megelőzhető lett volna COVID-19 elhalálozás tekintetében, mert „ez egy 100% -ban kezelhető betegség”.

„Nem volt ismert erkölcsi, etikai, jogi, tudományos vagy orvosi alapja” annak, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2020 március 11-én pandémiát hirdessen, ekkor a COVID-19 halálozások száma kevesebb volt mint az éves influenza okozta halálesetek száma - mondta Coffinnak egy online Q&A ülésen.

Sőt, míg a hidroxi-klorokin gyógyszer 2003 óta ismert, hogy hatékony kezelés a SARS-Cov-1 ellen, sok országban elnyomták a használatát, és Ausztrália börtönnel fenyeget az orvosok számára, akik felírják - mondta Cahill.

"Tehát most az a kérdés, miért nem tették elérhetővé az orvosok a kezelést, és miért nem biztosították ezt a politikusok ... és a jogrendszer és a rendőrség" - mondta.

„Sok újság, a média az országokban nem teszi elérhetővé ezeket az információkat. Emellett a megszólaló embereket, mint az orvosokat, a tudósokat és az ügyvédeket, elbocsátják az állásukból. Tehát ez a társadalom alapvető felbontása ”- tette hozzá Cahill.

A Szabadság Világszövetsége (WFA) azt tervezi, hogy jogi lépéseket fog tenni a kormányzati és az egészségügyi ellátás területén dolgozó egyénekkel szemben, akik „személyesen felelősek az általuk okozott kárért”, mert ha az emberek „nem kapnak kezelést, az bűncselekmény, emberölés, és rengeteg ilyen eset van ”- mondta.

"Ezért egy új nemzetközi szabályozó testületet hozunk létre, ahol az orvosoknak teljes körű, megalapozott beleegyezést kell adniuk, és számon is kérhetik őket."

A Szabadság Világszövetsége „együtt fog működni a Természetes Igazságszolgáltatás Nemzetközi Törvényszékével és a Népbírósággal is” - mondta Cahill.

„Tehát a következő hetekben fel fogunk állítani egy Bűncselekmény Emberiség elleni Bíróságot, és olyan országot fogunk keresni, amely ezt ténylegesen elősegítik, vagy a meglévő Emberiség elleni bűncselekményekkel foglalkozó bírósághoz, vagy pedig saját törvényszéket hozunk létre. - mondta Coffin-nak.

Az állampolgárok adót fizetnek kormányaiknak a szolgáltatásokért, és ha ezek a kormányok „valóban nem nyújtják a szolgáltatásokat, és hamis információk alapján jogszabályokat hoznak életünk korlátozására, akkor most stratégiai szempontból meg kell vizsgálnunk ezeket az országokat”, hogy felállítsuk alternatív politikai pártokat akik jogi lépéseket tesznek - tette hozzá Cahill.

 

Olvasni ajánljuk: 

Vigandó érsek:a nagy újraindítás elnevezésű globális terv folyamatban van​

Új világrend: a Time magazin címlapon propagálja a "nagy újraindítás" nevű világátformáló terv végrehajtását​

 

 

 

 

 

Még nincs értékelve
Hirdetés: