Nemzeközi ügyvédek egy csoportja, pert indít a WHO ellen, jogtalan koronavírus szigorítások miatt

Hirdetés:

GÖTTINGEN, Németország, 2020. október 8. ( LifeSiteNews ) - Egy nemzetközi ügyvéd csoport pert indít az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) ellen a koronavírus lezárások miatt ami lakosság nagy részének hatalmas károkat okozott.

Dr. Reiner Fuellmich német ügyvéd egy október 3-án nyilvánosságra hozott hosszú videóban kifejtette: „A polgári kártérítési törvény szabályai szerint mindazok, akiket megkárosítanak  kiváltott lezárások, teljes kártérítésben részesülhetnek veszteségeikért. 

Különösen kompenzációs kötelezettség van, azaz kártérítési kötelezettség a társaságok és az önálló vállalkozók által a zárolás és egyéb intézkedések  következtében elszenvedett nyereségkiesésért. ”

Fuellmich és munkatársai azzal érvelnek, hogy a zárolásért a WHO és más szervezetek, valamint számos közegészségügyi tisztviselő által támogatott PCR-teszteket kell hibáztatni.

A WHO állításával ellentétben Christian Drosten német virológus és Lothar Wiele szerint a PCR-tesztek „nem mutatnak ki semmilyen vírusfertőzést, nembeszélve a SARS-CoV-2 fertőzéséről ”- mondta Fuellmich.

"Ezeket a tesztek  kifejezetten nem használhatóak diagnosztikai célokra,  amint az a tesztekkel járó használati utasításon is fel van tüntetve, és ahogyan a PCR-teszt kitalálója, Kary Mullis többször is hangsúlyozta". "Ez a teszt képtelenek bármilyen betegség diagnosztizálására."

"Ha valaki pozitív eredményt mutat, ez nem azt jelenti, hogy bármivel is megfertőződött, nemhogy egy fertőző SARS-CoV-2 vírussal."

Hirdetés: