Michel Rodrigue atya: Isten menedéket készít az embereknek, az antikrisztus uralmának idejére

Hirdetés:

A menedékhely az a hely, amelyet az Atyának kell szentelni. Néhány ember konkrét üzenetet kapott egy nagy menedék építéséhez. A menedék otthon is lehet, függetlenül attól, hogy hol van, ha olyan szívvel szentelik az Atyának, amely engedelmes és hű akar lenni hozzá, azzal, hogy megvallja Jézus, a mi Urunk és a világ Megváltójának nevét, nem csak szóban. , hanem cselekedetek útján is.

A menedékhely elsősorban te vagy. Mielőtt ez egy hely lenne, ez egy személy, a Szentlélekkel élő ember,ha kegyelmi állapotban van. A menedék azzal a személlyel kezdődik, aki lelkét, testét, lényét, erkölcsét elkötelezte az Úr Igéjéhez, az egyház tanításai és a tízparancsolat törvényei szerint éli. 

A tízparancsolatot  útlevelél a mennyországba. Amikor a határra érkezünk, meg kell mutatnia az útlevelét. Biztosítalak benneteket, hogy mielőtt belépünk a mennyországba  meg kell mutatnunk, mennyire voltunk engedelmesek az Úr tízparancsolatának, mert Jézus nem helyezte hatályon kívül az Ószövetséget. 

 

Első menedékhelyed egyben Jézus Szent Szíve és Mária Szeplőtelen Szíve is. Miért is Mária ? Mária az egyetlen, aki megtestesítette Jézust. Ez azt jelenti, hogy Jézus szíve Mária teste, és nem választhatható el Jézus Szívét Mária Szívétől.

Az összes menedékhely összekapcsolódik. Az egyes menedékházakban lévő embereket hírvivőknek választják ki. Ezeket az ajándékokat mind bejelentik a menedékházaban .

A Szentlélek elviszi őket és segít, kapcsolatba lépni más menhelyekkel, hogy az emberek tudják, mi történik mindenhol.

A hírvivők tudják, mit kell tenniük. Olyanok lesznek, mint Fülöp az Apostolok cselekedeteiben. Emlékszel a Bibliában, amikor Fülöp, az apostol az eunuchhoz ment és megkeresztelte, és közvetlenül utána a Szentlélek elvitte Fülöpöt, és más helyre tette? 

Pontosan ugyanaz lesz. Tehát nincs szükségünk telefonokra, semmi hasonlóra. A kommunikáció a Szentlélek útján fog zajlani.

Isten megmutatta nekem, hogy amikor eljön ez az idő, a menedékházakban élő embereknek semmi sem fognak hiányozni. Nem fog hiányozni az Eucharisztia sem mert rendelkezésre fog állni.

Papok is rendelkezésre fognak állni minden menedékhely számára.

A figyelmeztetést követő hat és fél hét elteltével, amikor az ördög befolyása visszatér, akkor [valamikor] ha menedékhelyre hívnak látni fogsz egy kis lángot magad előtt. 

Az őrangyalod,  megmutatja neked ezt a lángot. Őrangyalod pedig tanácsot ad neked és vezetni fog. A szemed előtt olyan lángot fog látni, amely elvezet téged, oda ahová menned kell. Kövesse ezt a szeretetlángot. Az Atya  menedékhelyre vezet.

Ha otthonod lesz a  menedékhely, akkor ezen a lángon keresztül végigvezet az otthonodon. Ha el kell menned egy másik helyre, ő végigvezet majdaz  úton. 

Hogy az te menedéked állandó vagy csak ideiglenes lesz-e, mielőtt nagyobba költöznél, azt az Atya fogja eldönteni. 

Az Atya azt mondta nekem, hogy egy állandó menedéknek kútja is lesz. Ez fontos. Ez lesz a jele annak, hogy ez állandó menedékhely.

Nem lesz szükség mobiltelefonra. Az autóra sem lesz szükség . Nem fogod használni az internetet, és ki kell dobni a számítógépét, televíziót, bármilyen elektronikus eszközt, mert az ördög már akkor dolgozott ezeken a termékeken, mielőtt beszerezted volna. 

Ezeket az eszközöket már előre manipulálták amelyek segítenek megtalálni téged is bárhol is vagy a világban. 

Ezeket a dolgokat ki kell majd dobnunk, hogy megvédjük magunkat. dobj el minden ilyen dolgotl. Nem lesz többé szüksége ezekre a dolgokra. 

Ne aggódjon a kommunikáció miatt. Az Úr megmutatta, hogyan fogunk kommunikálni egymással az Úr angyalai révén. 

Az ördög használni fogja az úgynevezett elektronikus chipeket, amelyeket minden új autóban elhelyeztek. Látja, hová mész, és követni tud az úton. - Ó, GPS, nagyon jó, hogy van! te mondod. Nos, ez neki is jó!

Az az idő [körülbelül hat és fél hét] után, amelyet Isten hagyott jóvá arra, hogy az emberek visszatérjenek Jézushoz, és döntést hozzanak szabad akaratukból visszatérnek-e hozzá vagy elutasítják őt. 

Amikor az angyal megmutatja majd neked a lángot, hogy kövesd a menedékhelyre, ahol azt akarja, megerősödj a Szentlélekben, és érzelmeid megsemmisülnek majd. Miért? 

Mert megtisztulsz a sötétség minden bajától. Megkapod a Szentlélek erejét. A te szíved az Atya akarata szerint lesz. Ismerni fogja az Atya akaratát, és tudni fogod, hogy eddig rossz úton jártál. Az Úr és az Úr angyala vezetésével fogod követni az Úrat, mert Ő az út, az élet és az igazság. 

A szívetek a Szentlélek szerint lesz, aki Krisztus szeretete, maga és az Atya. Ő vezetni fog. Ő fog utasítást adni. Nem lesz félelem.

Ön „a legmagasabbak menedékében fog élni” és „a Mindenható árnyékában marad”.

A lelkiismeret megvilágítását követő hat és fél hét alatt mindannyiunknak nagyszerű ajándékot kapunk. Az Úr megnyugtatja szenvedélyeinket és megnyugtatja vágyainkat. Meggyógyít bennünket érzékeink torzulásaitól, így ezen pünkösd után úgy érezzük, hogy egész testünk összhangban van vele.

Minden menedékhelyen előtt őrt áll majd az Úr szent angyala, aki megakadályozza, hogy bárki belépjen, akinek nincs homlokán a kereszt jele. Sokaknak már megvan a kereszt jele, amit látok, és sokan vágynak rá.

És mindazokat, akik megkapták az iránta való vágyat, annak érzését, hogy szükségük van az üdvösségére, őrangyaluk  fényes kereszttel jelöli a homlokukon. 

Ha vágysz erre a jelre, [amely immár az emberi szem számára láthatatlan, de Istennek nem], mondj igent Jézusnak a szíveddel, és meg leszel jelölve.

Az Atya azt mondta nekem, hogy amikor az emberek menedékhelyre belépnek, sokan meggyógyulnak majd a súlyos betegségektől, hogy ne legyenek terhükre másokat. 

Lesznek akik még mindig szenvedni fognak a szokásos fájdalmaktól, mert ember vagy és még nem vagy a mennyben, csak egy menedékhelyen. Mindenki készségesen lesz ott, tudván, hogy az Úr áldása rajtuk van.

Három és fél évig menedékében vagy menedékül felszentelt otthonában leszel, de nem leszel szomorú, ha nem megy ki. Örömmel fogsz ott lenni, mert látni fogod, hogy kint mi történik. 

Csak az Atya akaratával fogsz foglalkoztatni. Ad valami nagyszerű dolgot, amivel szolgálhatód őt.

Ha az emberek otthonodba vagy menedékedre jönnek, akkor őket az angyaluk küldék. Védve leszel és gondoskodni fog rólad, az ÚR csak az alapvető szükségletekre van szükség. 

Jézus megsokszorozza, ami van. Ne aggódj. De ne gondold, hogy lesz rúzsod vagy francia parfümöd, ilyen dolgokra nem lesz többé szükség, .

Annyi menedéket láttam, olyan sok ember készül fel minenhol, ahová megyek. Jámborsággal és jóakarattal találkoztam emberekkel, akik Jézus valódi tanítványaként akarnak viselkedni, az Úr szavával és a szívükben lévő Lélekkel cselekedve.

 

A menedékhelyről láthatja a Sátán irányítása alatt álló embereket, akik elhaladnak menedéke vagy otthona mellett. Néha úgy néznek ki, mint egy sereg; máskor, mint beiratkozó személy ennek az Egy Világkormánynak. Látni fogja, ahogy elhaladnak az utcán, de ők  nem láthatják az otthonát vagy a menedéket. 

 

Az Úr így véd meg a Világkormánynak dolgozó emberektől. Nem hallhatnak, nem láthatnak, nem léphetnek be otthonodba vagy menedékedbe.

A „pusztító pestis” mindenféle járvány lesz, amely végigjárja a világot. Ismerős járványok az AIDS és az Ebola. A második világháborútól kezdve a tudósok vegyi fegyvereket kezdtek el gyártani, és ez most is így történik. Új csapások fognak felmerülni, de az ÚR megvéd ezektől.

A Sátán általános, szokásos injekciókat és oltásokat is alkalmaz az emberek betegségének előidézésére: például az influenza. Az új influenza elleni védőoltás elvetélt csecsemők sejtfehérjéit és magzati DNS-ét tartalmazza , ami olyan betegséget fog okozni, mint a kerge-marha kór  betegség, mivel nem a saját fajtánk fogyasztására vagyunk hivatottak. Egy quebeci orvos azt mondta nekem, hogy már egyáltalán nem bízik az influenza elleni oltásban, mert az elmúlt tíz évben nem voltak hajlandók feltárni mindenkinek, még az orvosoknak sem, hogy mit tartalmaz.

 

 

Nem kell félnünk, mert hitünk máris győzedelmeskedett a Sátán felett. Minél jobban rájössz erre, annál erősebb leszel. A menedékhelyről szemeddel láthatod, mi történik kint. 

Isten megmutatta azoknak az embereknek a szörnyű tetteit, akiket most „Sátán kutyáinak” nevezek, akik megharapják és felfalják az embereket és az otthonokat.

De az Úr megerősít téged, és megérted Isten időzítését, és azt, hogy semmit nem tehetsz azért, hogy megváltoztasd őket, mert ők így döntöttek.

A „sötétségben barangoló pestis” és a „délben pusztító pestis” egy részét a bűn okozza, amely a Sátán méregét hordozza magában. A homoszexuális cselekmények, a transznemű erkölcstelenség, az abortusz, a drogok - immár a marihuána legalizálása - csapásokat hoznak magukkal. A halál kultúrája egyre perverzebbé válik. Az állatok nem teszik azt, amit most az emberek.

Most a transzneműek nagy kihívást jelentenek. Az ördögnek nincs ereje alkotni: az Atya Isten teremt. De utánozni akarja Isten cselekedeteit, ezért tönkreteszi a férfi és a nő képét. Összezavarja értelmüket, felpörgeti szenvedélyeiket, ezért azt gondolják, hogy már nem férfiak vagy nők, hogy transzneműek, és arra készteti őket, hogy rossz döntéseik alapján cselekedjenek. Az ördögnek nincs neme. Ő egy angyal. 

Rájössz most, hogy ez mit jelent? 

Ez azt jelenti, hogy a saját képére akarja őket. Ez történik most a világon.

Testünk a Sátán területe lehet. Mindig az érzékeinken keresztül támad minket.

De abban a pillanatban, amikor az ember azt mondja: „Vissza akarok térni hozzád, Istenem, Atyám. Elfogadlak téged, Jézus, mint Megváltóm, és a lelkedet akarom magamban. ”Meggyógyít és megszabadítja akaratodat a Sátán kötelékeitől, attól a kapcsolattól, amelyet veled létesített.

Az Úr angyalai mindig ott vannak, hogy válaszoljanak hívásunkra. Mostanában kissé megfeledkeztünk róluk.

Ha úgy érzi, hogy elhívják, akkor megszentelheti otthonát és földjét, ahol lakik, hogy menedékként kínálja azt, ha az Atya úgy kívánja.

A szívedben lévő Szentlélek nagylelkűségével együtt cselekedhetsz, hogy teljesítsük Atyánk akaratát, majd a szívedből mondhatsz felszentelő imát. Ennek nem kell hivatalosnak lennie.

„Az Atya, a Fiú és a Szentlélek, az Atya Isten nevében szeretett Fiad révén, aki vérét ontotta a kereszten, hogy megmentsen minket, otthonomat és földemet neked szentelem. Tied. Kérem, használja emberek biztonsága érdekében. Felszentelem neked ezt a földet és otthont Mária Szeplőtelen Szívének közbenjárásával, hogy a megtisztulás idején a Szentlélek védelme alatt álljon. ”

Vegyük az szenteltvizet, és szórjuk meg vele, és tegyük a kereszt jelét: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. 

Kint a sót, és szórja meg maga előtt, maga mőgé és mindkét oldalán, a kereszt jelét téve, és a só keveredni fog a földdel.

Miért ragaszkodom ennyire ehhez? 

Életemben gyakran harcolnom kell az ördög ellen. Az Úr kegyelméből ördögűzéseket végzek, az Úr kegyelméből pedig azt láttam, hogy az szentelt  só és víz kiűzik az ördögöt. Az ördög nem járhat a megszentelt földön, biztosítom önt.

Amint megszentelte földjét és otthonát, menedékét most az Úr szent angyala védi. Nemcsak az a terület, amelyet megszenteltél, hanem az összes lakója is. 

Ez azt jelenti, hogy ha valaki az ördög szellemével jön haza, az ördög kint marad. A személy bemehet, de a szellem megvárja, amíg az illető el nem távozik. A rossz szellem nem fog bejönni.

[Kattintson ide további információkért arról, hogyan áldja meg otthonát és / vagy földjét menedékként.]

Ajánljuk:

Michel Rodrigue atya:A világháború után létrejön a világkormány a sátán vezetésével

Michel Rodrigue atya: Figyelmeztetés érkezi Istentől, a sátánnak hat és fél hétig nem lesz hatalma

Michel Rodrigue atya: XVI. Benedek pápa mártírhalált fog halni, az egyházban bevezetik az ökumenikus miséket

 

Hirdetés: