Koronavírus: Itt az első cég amely oltási igazolást fog kérni

utolsoidok képe

Dátum: 2020-11-13
Hirdetés:

2020. november 12. ( LifeSiteNews ) - A Ticketmaster állítólag azon a terven dolgozik, hogy ellenőrizze, hogy a koncertlátogatók koronavírus szempontjából rendelkeznek-e negatív tesztel vagy beoltották-e őket a vírus ellen, mielőtt részt vehetnének a Ticketmaster által szervezett eseményeken. A Ticketmaster sokféle eseményre ad jegyet, ideértve a főbb ligás sporteseményeket, koncerteket és Broadway show-kat.

Noha a Ticketmaster még dolgozik a terven, a vállalat együttműködni szándékozik „olyan harmadik féltől származó egészségügyi információs társaságokkal, mint a CLEAR Health Pass vagy az IBM Digital Health Pass, valamint olyan tesztelő és oltóanyag-forgalmazó központokkal, mint a Labcorp és a CVS Minute Clinic” - írja a Billboard.

A Billboard tovább magyarázza, hogy a jegyek megvásárlása után a rajongóknak a koncert előtt 24–72 órával igazolniuk kell, hogy be vannak-e oltva a COVID-19 ellen, vagy rendelkeznek negatív tesztel.

Miután megtörtént a vizsgálat a Ticketmaster rajongói elküldik eredményeiket egy egészségügyi társaságnak, amely  értesíti a Ticketmastert az eredményekről, és megerősíti a résztvevő állapotát.

Még nincs értékelve
Hirdetés: