Katolikus orvosok: semmi nem indokolja a koronavírus elleni védőoltás kötelezővé tételét

Hirdetés:

Három részes írásában Dr. Casanova és Dr. Zabiega a koronavírus válságát orvosi jelenségként, politikai katasztrófaként és az emberiség jövőjét fenyegető súlyos veszélyként vizsgálja és írja le.

2020. október 10. ( LifeSiteNews ) - Egy katolikus filozófus és egy katolikus neurológus írt egy esszét, amelyben meghatározták a koronavírus orvosi és politikai hatásait. 

Megállapításuk az, hogy a nyilvános pánikkeltés néhány eset kivételével veszélyesebb, mint maga a betegség.

Dr. Carlos A. Casanova, a chilei Szent Tamás Egyetem filozófia professzora és Dr. Thomas Zabiega amerikai neurológus  írtak egy olyan tanulmányt, amelyben felvázolják a COVID-19 miatt elrendelt válogatás nélküli korlátozás  súlyos kárt okoz globálisan és helyi szinten is.

"Az első negyedév vége felé az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO)-nak a mainstream médiával és sok kormánnyal együtt sikerült pánikhelyzetet kialakítania a nyugati félteke lakosságában" - folytatták. 

"Ez a pánik katasztrofális népegészségügyi intézkedések elfogadásához vezetett ( a szociális távolság, bezárások és a karantén intézkedések miatt), sértve az emberek szabadságát, valamint a Nyugat és más nemzetek demokratikus intézményeit."

A teljes cikk itt érhető el pdf formátumban.

Három részes dolgozatában Casanova és Zabiega a koronavírus válságát orvosi jelenségként, politikai katasztrófaként és az emberiség jövőjét fenyegető súlyos veszélyként vizsgálja.

Nem a betegség maga a probléma, hanem a széles körű közpánik cinikus ösztönzése és manipulálása. Azt állítják, hogy  végezetül emberek millióit fogják oltásra kényszeríteni egy még nem tesztelt RNS-oltással. 

"Tisztázzuk: az oltások csodálatos dologok, amely immunissá tette az emberiséget a súlyos [betegségekkel szemben]" - írták.  

„DE nem kétséges, hogy manapság az oltásokat gyakran keverik káros vagy etikátlan anyagokkal; és az sem kétséges, hogy a Sars-CoV-2 halálossága nem indokolja a zárolást,  a szociális távolságtartó intézkedéseket, és semmi nem indokolja a koronavírus elleni védőoltás kötelezővé tételét. "

Cikkük elején a tudós és a neurológus megvizsgálja a hidroxi-klorokin elutasítását, amely hatékony kezelést biztosíthatott volna, a szakmai orvosi tanácsok megmagyarázhatatlan elutasítását, arra vonatkozólag hogy ne zárják be karanténba az idős embereket, nemhogy még mindenkit.

A bezárások társadalmi problémák sokaságát hozza a felszínre, például túlzott a alkoholfogyasztás és kábítószer-visszaélést, valamint más betegségekben, például rákban szenvedők kezelésének elhanyagolásához vezettek. 

Az úgynevezett szociális távolságtartási rendelet és maszkviselés hatékonysága kétséges, akárcsak a pánik szükségessége. 

Hamis az az elképzelés, hogy nincs olyan erős immunrendszerünk, amely képes egy „újszerű” koronavírust leküzdeni, azt mondják: „Természetesen van!

A koronavírus-pánik politikai jellegét tekintve Casanova és Zabiega hangsúlyozzák, hogy a lezárás politikailag, nem orvosilag motivált. 

Megállapítják a Kínai Kommunista Párt szerepét, valamint Kína kapcsolatait mind az Egészségügyi Világszervezet igazgatójával, mind Dr. Anthony Faucival, a Fehér Ház koronavírus-munkacsoportjával. 

Szerintük az orvostudomány hippokratészi koncepcióját egy újmarxizmus rontotta meg, amely az alapvető emberi szabadságokat is veszélyezteti. 

A lezárások hónapjaiban a tudósok nem tudták közzétenni a narratív kihívást jelentő koronavírus-kutatásokat, a kis- és középvállalkozásokat megsemmisítették, a gyülekezési szabadságot kriminalizálták, a vallás gyakorlásának lehetőségét felfüggesztették,  családellenes törvényeket fogadtak el,  

"A lényeg most az, hogy szükségesnek tartjuk felemelni a hangunkat és figyelmeztetni a világot arra, hogy a lezárások mögött komor napirend húzódik meg, és ez a napirend egyértelműen magában foglalja a család felszámolását" - írják a szerzők.  

"Ez még egy oka arra, hogy a Föld népeinek fel kell emelniük hangjukat a mozgás és egyesülés szabadságának önkényes megszorításai ellen."

 

Hirdetés: