Kanadai virológus:„ a maszkokat teljesen haszontalannak” nevezve, szerinte a koronavírus „nem Ebola”

utolsoidok képe

Dátum: 2020-11-20
Hirdetés:

EDMONTON, Alberta, 2020. november 19. ( LifeSiteNews ) - Egy elismert kanadai orvos,  a múlt héten Nyugat-Kanadában tartott nyilvános városi ülésen a koronavírus járvánnyal kapcsolatban kijelentette, hogy ,a  maszkokat „teljesen haszontalanok”  és azt mondva: hogy a vírus „nem Ebola”.

- A patológiával foglalkozó orvos vagyok, beleértve a virológiát is. Az Egyesült Királyságban a Cambridge-i Egyetemen tanultam ... a lényeg egyszerűen ez: Teljesen megalapozatlan nyilvános hisztéria uralkodik a média és a politikusok részéről. Felháborító. Ez a valaha elkövetett legnagyobb hamisítás a gyanútlan nyilvánosság előtt. Semmit sem lehet tenni ennek a vírusnak a megfékezésében.

„Az idősebb, sérülékenyebb emberek védelmén kívül úgy kell gondolni rá, mint egy rossz influenzára. Ez nem az Ebola. Ez nem SARS. A politika felhasználja a járványt saját céljai érdekében, és ez nagyon veszélyes játék. ”

Dr. Hodkinson elszakította a maszkok, mondván, hogy a hatástalanság mellett a maszkokat egyébként sem viselik megfelelően.

„A maszkok teljesen haszontalanok. Semmi bizonyíték nem áll rendelkezésre hatékonyságukról. A papírmaszkok és a szövetmaszkok egyszerűen nem érnek semmit. Legtöbbször nem is viselik hatékonyan ”- mondta Hodkinson.

- Teljesen nevetséges. Látva ezeket a szerencsétlen, embereket - akik megfelelő tudás hiánya miatt mindent elhisznek a politikai elitnek.

Hodkinson orvosi diplomáját az Egyesült Királyságban, a Cambridge-i Egyetemen szerezte, valamint az Ontario-i Ottawai Kanadai Orvosi Orvostudományi Kollégium és Pathology elnökeként is tevékenykedett.

Átlag: 5 (1 szavazat)
Hirdetés: