Joe Biden alelnökjelöltje, még több abortuszt akar a szabályok fellazításával

2020:08:25

Az amerikaiak felháborodással reagálnak Kamala Harris radikális abortuszpolitikájára.

A kaliforniai amerikai szenátor és Joe Biden  alelnökjelöltje Harris ellenezte a későn született csecsemők abortusz és az újszülöttek védelmét szolgáló jogszabályokat.

2018-ban Harris volt az aki a meg nem született gyermekek védelméről szóló törvény hangos ellenzője, ez egy törvényjavaslat, amely megtiltja az abortusz elvégzését 20 hét után, amikoris  szilárd tudományos bizonyítékok vannak arra, hogy a csecsemők fájdalmat érezhetnek.

„Folytatnunk kell a harcot a nők jogai és a reproduktív egészség terén elért haladás védelme és kibővítése érdekében, és nem szabad átvennünk a 20 hetes abortusztiltót rendeletet” - írta Harris az akkoriban a Twitter-ben .

Tweetje a múlt héten kapott újra figyelmet, miután Harris elfogadta a demokraták alelnöki jelölését. A szülők aggodalommal és rémülettel reagáltak arra, hogy megtagadja az alapvető emberi jogok biztosítását a későn született csecsemők számára is.

Harris álláspontja barbár, és az amerikaiak tudják. A közvélemény-kutatások következetesen azt mutatják, hogy az amerikaiak többsége támogatja a születendő csecsemők védelmét a terhesség későbbi szakaszaiban . 20 hétre születendő csecsemők majdnem teljesen kialakultak és képesek az erős fájdalmat érezni. Ezek már nagyon közel állnak az életképességhez.

A legtöbb államban azonban a születendő csecsemők élete bármilyen okból jogszerűen megszakíthatók a terhesség 20. hetében vagy annál is később. Néhány államnak nincs időkorlátja az abortuszra, és a Colorado és Új-Mexikó abortusz létesítményei nyíltan reklámozzák az életképes születendő csecsemők késői abortuszait a harmadik trimeszterben.

Biden és Harris támogatják a 20. hét után elvégzett abortuszt , és ki akarják bővíteni azt. Ha megválasztják, azt mondták, hogy „kodifikálják” az abortusz ügyét a szövetségi törvénybe, és arra kényszerítik az adófizetőket, hogy közvetlenül finanszírozzák az abortuszt a Hyde-módosítás megszüntetésével.

Évente közel egymillió születendő csecsemőt vetneknek abortusz alá  Amerikában. Ha Biden és Harris novemberben megnyeri a Fehér Házat, akkor ez a szám biztosan növekszik.

Címkék: hirek, abortusz, Joe Biden, Kamala Harris, USA    Forrás www.lifenews.com

Nekünk egy kávé ára is nagy segítség.Köszönjük!