Itt az Új digitális COVID-19 útlevél a Rockefeller Alapítvány támogatásával

Hirdetés:

2020. október 8. ( LifeSiteNews ) - A jövő héttől két nagy légitársaság, a United és a Cathay Pacific, megkezdi a próbákat a londoni Heathrow-ban egy új okostelefon-szoftverrel, amely digitális egészségügyi útlevélként szolgál az utazók számára.

A „CommonPass”, amely jelenleg lehetőséget kínál az utazóknak a közelmúltbeli negatív COVID-19 teszt digitális bizonyítására  egy QR-kód kiadásával egyszerűen átléphetik a határokat és beszállhatnak a kereskedelmi járatokba.

A CommonPass-t, amelyet a London Daily Mail a világ első COVID-útlevelének nevezett el, a „ Commons Project” fejlesztette ki, egy „nonprofit szervezet, amelyet platformok és szolgáltatások kiépítésére hoztak létre, hogy jobbá tegyék az emberek életét szerte a világon”.A weboldaluk főoldalán olvasható, hogy „a Rockefeller Alapítvány támogatásával jött létre”.

Magát a CommonPass-ot a Commons Project fejlesztette ki a Világgazdasági Fórum (WEF) segítségével, amelynek irányítói a legfelsőbb kormányzati és vállalati vezetői évente összegyülnek a svájci Davosi-csúcstalálkozón, hogy a globális kormányzás - kérdésekről beszéljenek.

A CommonPass-t korszerű alkalmazásnak nevezik, amely lehetővé teszi az emberek számára a világ minden táján, hogy a „COVID előtti” arányban folytassák a légi utazást, azáltal, hogy minden ország hatóságainak hozzáférést biztosítanak a nehezen ellenőrizhető információkhoz.

Az új világméretű alkalmazás által sugallt igazság az, hogy a globális szabályok globális végrehajtásával lehetővé teszik az összes potenciális utazó (országról országra, városról városra) ellenőrzését a COVID-19 státuszuk tekintetében.

Az erkölcsi kérdés sokkal súlyosabb. A LifeSite-nek adott nemrégiben adott interjúban Athanasius Schneider püspök arra figyelmeztetett, hogy a keresztényeknek kötelességük elutasítani a COVID vakcinát, ha az abortált csecsemőktől származik.

Hirdetés: