Homoszexuális aktivista harapta meg a rózsafüzért imádkozó férfit

Hirdetés:

2020. szeptember 23. ( TFP hallgatói akció ) - „Kezembe harapott” - mondta Stanislaw Sadowski, a TFP fiatal, ifjúsági  diákok akciójának (Európa)  önkéntese, akit 2020. szeptember 12-én Varsóban nyílvános ima közben harapott meg egy nő.

Az eseményről videofelvétel is készült.

 

 

A támadó, egy nő, akit szivárványos zászló borított, megzavarta a rózsafüzér engesztelő imát, amit  Jézus szobra előtt végeztek  amelyet a homoszexuális aktivisták a múlt hónapban meggyaláztak.

„A támadót ördög szállta meg? Nem tudom biztosan, de lehetséges. Mert ő is széttépte a rózsafüzért és ellopta a gyöngyök egy részét - mondta Sadowski. -

A kezemen lévő fognyomok azt mutatják, hogy azokat, akik természetellenes bűnnek adják át magukat, az állatok szenvedélye irányítja. Lehet, hogy toleranciáról beszélnek  , de tetteik önmagukért beszélnek. ”

A homoszexuális aktivisták azonban továbbra is zaklatják, és bántalmazzák azokat, akik békésen gyülekeznek a rózsafüzér napi imára a Szent Kereszt templom mellett, ahol a mi Urunk szobra,  Sursum Corda  (Emeld fel a szívedet) néven található.

A támadást  követő napon száz katolikus gyűlt össze a nyilvános rózsafüzér imához. Ismét homoszexuális párti aktivisták érkeztek, hogy megállítsák az imát, de ezúttal elkeseredve távoztak ekkora nagy csoport láttán. 

 

Hirdetés: