Ferenc "pápa" beszélni fog az ENSZ-ben, de nem Jézus vagy az egyház lesz a témája,hanem a koronavírus és a szegénység

utolsoidok képe

Dátum: 2020-08-18
Hirdetés:

Ferenc pápa videókonferencián fog beszélni a szeptember 15-ei ENSZ általános gyűlésén - írja az AlfaYOmega.es. Nem tervez Krisztusról beszélni, helyette a koronavírus, a klímaváltozás, a "szegénység" lesz a téma és azt fogja mondani, hogy az emberiség lehet, hogy jobb vagy rosszabb lesz a koronavírus válság végére, de az biztos, hogy minden meg fog változni.

 

"Globális és helyi szempontból nem ismételhetjük meg ugyan azokat a szocio-ökonómiai modelleket, melyeket évek óta használunk, továbbá nem lehet ezeket kicsit foltozni vagy állítani; ez csak rosszabb lenne" - hallhatjuk majd Ferenc pápától. Ferenc pápa már a 2015 szeptemberi ENSZ általános gyűlésén is beszélt. Jelenleg a “Fenntartható Fejlődési Célok” abortusz propagandát promotálja.

 

António Guterres ENSZ főtitkár a pápát dicsőítette 2019-ben a "határozott támogatása" miatt. Ferenc pápa általában támogatja a politikai és média oligarchák szlogenjeit, de azt mondja, hogy "az egyháznak nem szabad beavatkozni a politikába", amikor a gyerekeket vagy a családokat kell védenie.

Még nincs értékelve
Hirdetés: