Dr. Sanley Plotkin a "vakcina-keresztapa" eskü alatt valott, hogyan használnak fel emberi szöveteket védőoltások kifejlesztésénél

utolsoidok képe

Dátum: 2020-10-20
Hirdetés:

A „vakcina-keresztapa", Dr. Sanley Plotkin is részt vesz tanácsadóként a koronavírus oltóanyagának fejlesztésében – írja a CNBC. A 87 éves tudóshoz fűződik többek között a rubeola elleni védőoltás kifejlesztése, de részt vett a lépfene, a veszettség, a rotavírus és a gyerekbénulás elleni vakcina kutatásaiban is.

Dr. Stanley Plotkin, gyermekorvos és vakcinológus az 1960-as években a philadelphiai Wistar Intézetben fejlesztette ki a rubeola elleni védőoltást, ami segített a betegséget felszámolni az Egyesült Államokban. Emellett dolgozott a lépfene, a gyerekbénulás, a veszettség és a rotavírus elleni oltóanyagon is.

Most pedig tanácsadóként segíti a gyógyszergyártókat a koronavírus elleni vakcina fejlesztésében.

Ebben a rövid videóban elárúlja hogyan használják fel az abortált magzatok szerveit védőoltások kifejlesztésénél.A videóban Dr. Sanley Plotkin eskü alatt vall.(Csak erős idegzetűek nézzék meg.)

 

A katolikus egyház részéről Schneider püspök is megszólalt a koronavírus elleni védőoltással kapcsolatban, úgy gondolja, hogy ellen kell állnunk a Sátán világkormányának, valamint a kötelező oltásnak  és ha szükséges, mártírokká kell válnunk.

"A jövőben Schneider püspök azt gyanítja, hogy valamilyen módon az összes kormányt és minden embert kényszerítenek majd  arra, hogy elfogadják a kötelező oltást, amik között lehet olyan is, ami abortált  gyerekek génjeinek felhasználásával hoztak létre".

 

 

Videó forrása:https://www.facebook.com/watch/virusmentesites/

Még nincs értékelve
Hirdetés: