Dániában gyerekműsornak álcázott pornográfiával rontják meg a kiskorú gyerekeket

Hirdetés:

A díjnyertes dán gyermekműsort élő stúdió közönsége előtt forgatják a középiskolás gyerekeket arra ösztönözve, hogy a felnőtt vendégeknek különböző kérdéseket tegyenek fel a test pozitivitásának látszólagos előmozdítása érdekében.

Dániában az „Ultra Strips Down” elnevezésű, díjnyertes televíziós műsor lehetővé teszi a 11–13 éves gyerekeknek, hogy  önkénteseiknek bármilyen kérdést feltegyenek a test pozitivitással kapcsolatban.

A sorozat alkotóit azzal érvelnek, hogy ezzel a műsorral akarjak eloszlatni azt a tévképzetet, miszerint az emberi test tökéletes.

Egy nemrégiben felvett epizódban a koppenhágai Orestadi Iskola diákjai előtt öt felnőtt, dobta le a fürdőköpenyét, és felfedték meztelen testüket a színpadon.

A DR Ultra nevű csatornán jelenleg második évadban zajló műsor, amely először 2019-ben került adásba és a Dán TV Fesztiválon elnyerte a legjobb gyermekműsor díját, nagy  visszhangot váltott ki.

Dánia viszonylag megengedő meztelenség iránt, de a jobboldali Dán Néppárt vezetője, Peter Skaarup azt mondja hogy ez a műsor a gyermekek „megrontójaként” becsapja őket, hozzátéve, hogy „túl korai” a fiatalokat ilyen jellegű megközelítésnek kitenni.

A gyerekeknek szülői beleegyezésre van szükségük a műsoron való részvételhez.

Címkék: hirek, Dánia Forrás: www.infowars.com

Hirdetés: