Az USA-ban pénzbírság vagy börtönbüntetés is járhat azoknak, akik elutasítják a koronvírus védőoltást

Hirdetés:

A lehetséges kormányzati fellhatalmazás még egy 1905-ös törvényből származik, amely a himlő oltások elutasítása miatt hoztak létre.

Egy esetleges COVID-19 oltás megtagadása estében egyes államokban pénzbírságot vagy akár börtönbüntetést is eredményezhet, emlékeztetett az egészségügyi törvényszakértő a közelmúltban készített interjújában.

Dov Fox a Center for Health Law igazgatója, közölte:

„Korlátozhatják az iskolákba való járás jogát, a szolgáltatásokhoz vagy a munkahelyekhez való hozzáférést, ha az emberek nem oltatják be magukat. Kényszeríthetik őket pénzbírság megfizetésére, vagy akár börtönbe is zárhatják őket. ”

Fox megjegyezte, ezt a törvényt szintén lehetséges alkalmazni azokkal szemben is, akik nem akarnak maszkot használni.

Virginia államban, Dr. Norman Oliver egészségügyi biztos nemrégiben támogatta ezt a törvényt,Ralph Northam kormányfő még nem foglalt állást.

Ausztráliában most tárgyalják, hogy ne kapjon szociális juttatást az aki nem oltatatja be magát a koronavírus ellen

AUSZTRÁLIA, 2020. augusztus 20. ( LifeSiteNews ) - Ausztrália második legidősebb orvosa azt mondta, hogy a kormány most vitatja meg azt a lehetőséget hogy az embereket, akik elutasítják a koronavírus-oltást ne léphessen be az éttermekbe, valamint ne vehessenek részt nemzeközi utazásokon és ne használhassák a tömegközlekedést.

Hirdetés: