Ausztráliában most tárgyalják, hogy ne kapjon szociális juttatást az aki nem oltatatja be magát a koronavírus ellen

Hirdetés:

AUSZTRÁLIA, 2020. augusztus 20. ( LifeSiteNews ) - Ausztrália második legidősebb orvosa azt mondta, hogy a kormány most vitatja meg  azt a lehetőséget hogy  az embereket, akik elutasítják a koronavírus-oltást ne léphessen be az éttermekbe, valamint ne vehessenek részt nemzeközi utazásokon és ne használhassák a tömegközlekedést.

Valamint a tegnapi kormányzati sajtótájékoztatón beszélt, Dr. Nick Coatsworth, az orvos vezérigazgató-helyettese megerősítette, hogy valószínűleg kihasználják azokat a lehetőségeket  amelyek megkövetelik az ausztrál állampolgároktól, a teljes együttműködést” annak érdekében, hogy a családok továbbra is  adókedvezményekben részesüljenek, vagy megkaphassák gyermekgondozási díjat . ezzel akarjuk ösztönözni az embereket koronavírus-oltás beadására.

A Coatsworth sajtótájékoztatóját követően Greg Hunt ausztrál egészségügyi miniszter szintén megerősítette annak valószínűségét, hogy megtagadja a családi adókedvezményeket és a gyermekgondozási támogatást azoktól, akik nem veszik igénybe a koronavírus-oltást.

Ausztráliában gyermekek beoltását is tervezik koronavírus ellen.

 

Az USA-ban pénzbírság vagy börtönbüntetés is járhat azoknak, akik elutasítják a koronvírus védőoltást

Egy esetleges COVID-19 oltás megtagadása estében egyes államokban pénzbírságot vagy akár börtönbüntetést is eredményezhet, emlékeztetett az egészségügyi törvényszakértő a közelmúltban készített interjújában. Dov Fox a Center for Health Law igazgatója, közölte: „Korlátozhatják az iskolákba való járás jogát, a szolgáltatásokhoz vagy a munkahelyekhez való hozzáférést, ha az emberek nem oltatják be magukat.

Hirdetés: