27 millió dollár bírságot fizettek ki a bűnözők helyett, abban a reményben, hogy Bidenre szavasznak

utolsoidok képe

Dátum: 2020-11-04
Hirdetés:

FLORIDA, 2020. november 3. ( LifeSiteNews ) - 13 000 bűnöző csatlakozhat a választói névjegyzékhez Floridában annak a gazdag liberális csoportnak köszönhetően, amely 27 millió dollár bírságot és ügyvédi díjat fizet, ki a bűnözők helyett.Ezek az emberek cserébe  Joe Biden, a demokrata elnökjelölt várható választópolgárai.

Michael Bloomberg, LeBron James, Michael Jordan, Ariana Grande, és más hírességek segítettek a pénzzel a  nonprofit Florida Rights alapítványt.  A kezdeményezés a bűnüzők szavazati jogának két évvel ezelőtti helyreállítását követi az államban, azzal a feltétellel, hogy a bűnözők által okozott kárt meg kell fizetni.

A kezdeményezés, amelynek eredményeként  12 800 volt bűnöző is regisztrálhatta magát szavazásra, a jelek szerint  a demokrata párt javára szavazott. A Times megállapította, hogy a bűnözők 74% -a fekete volt (egy olyan demográfiai csoport, amely túlnyomórészt demokratákat szavaz), 68% pedig regisztrált demokrata.

Válaszul a floridai republikánus kormányzó, Ron DeSantis utasította Ashley Moody államügyészt, hogy az állami rendőrség és az FBI vizsgálja meg, hogy kik fizették ki a bűnözők által kokozott károkat és büntetéseket.

 Az FBI nem volt hajlandó kommentálni a kérést, és az állami rendőrség csak annyit mondott, hogy  „előzetes vizsgálatokat tartanak”, és még nincs eredmény.

 

Még nincs értékelve
Hirdetés: