WHO: a koronavírus NEM veszélyesebb mint a szezonális influenza, az elhalálozások tekintetében

A WHO sürgősségi ügyekért felelős ügyvezető igazgatója szerint a világ népességének mintegy 10 százaléka lehet fertőzött a koronavírussal. Mivel csak 1 061 539 haláleset tulajdonítható a koronavírusnak, ez azt jelenti, hogy a fertőzések halálozási aránya nagyjából 0,14%, ami megfelel a szezonális influenzának.

 

2020:10:17

6500 tudós állítja, a koronavírus miatti lezárásoknak, az egészségre gyakorolt káros testi és lelki ​​hatásai vannak

Az Egyesült Királyság Egészségügyi Világszervezet (WHO) megbízottja felszólította a kormányokat, hogy szerte a világon szüntessék meg a lezárásokat  az általuk kiváltott társadalmi-gazdasági visszaesések miatt.

2020:10:10

Nemzeközi ügyvédek egy csoportja, pert indít a WHO ellen, jogtalan koronavírus szigorítások miatt

GÖTTINGEN, Németország, 2020. október 8. ( LifeSiteNews ) - Egy nemzetközi ügyvéd csoport pert indít az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) ellen a koronavírus lezárások miatt ami lakosság nagy részének hatalmas károkat okozott.

2020:10:09

Kína több százezer embert oltott be, félig tesztelt koronavírus elleni vakcinával

Szingapúr (Reuters) - Kína tárgyalásokat folytat a helyben előállított COVID-19 vakcináinak az Egészségügyi Világszervezet általi mihamarabbi értékeléséről, amely egy nélkülözhetetlen lépés ahhoz, hogy  vakcina nemzetközi felhasználásra kerülhessen - közölte kedden a WHO tisztviselője.

2020:10:06

Koronavírus: A WHO kétmillió halottal számol az oltás megérkezéséig

A koronavírus okozta halálesetek száma megduplázódhat, elérheti a kétmilliós határt, még mielőtt egy oltóanyag széles körben elterjedne - figyelmeztetett az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sürgősségi vezetője, Mike Ryan.
2020:09:26

WHO: Az európaiak tanuljanak meg együttélni a lezárásokkal

Az Egészségügyi Világszervezet regionális vezetője kedden elmondta, hogy a lokális járványkitöréseket a korlátozásokkal együtt sikeresen lehet kezelni, ezért egy ideig még biztosan számíthatunk arra, hogy különféle szigorításokat eszközölnek majd a kormányok.

2020:09:01

A WHO Ferenc pápát dicséri,mert a "pápa" mindenkinek védőoltást akar

 A WHO igazgatója, Tedros Adhanom Ghebreyesus a Twitter.com (augusztus 20) oldalon dicsérte Ferenc pápa véleményét, miszerint a koronavírus védőoltást "mindeki számára" elérhetővé kell tenni.

2020:08:26

Viganó: Ferenc pápa átadta az egyházat a világ urainak

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezeti a világ egészségügyi iparát, ez egy "igazi multinacionális vállalat", amelynek a "a részvényesek nyeresége" a fontos - mondta Carlo Maria Viganò érsek a nantNewspaper.com lapnak (augusztus 21).

2020:08:23

WHO új ajánlása: a gyerekeknek is maszkot kellene viselnie

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) eddig csak a felnőttekre vonatkozóan javasolta a maszkviselést, de vasárnap az ENSZ Gyermekalapjával (UNICEF) közösen kiadott ajánlásában azt fogalmazta meg, hogy a felnőttekhez hasonlóan a 12 évnél idősebbeknek is maszkot kellene viselniük, a 6 és 11 év közöttieknek pedig a körülményektől függően.

 

2020:08:23