Kína újra tesztelte a digitális valutáját,10 millió jüannyi digitális devizát osztott szét

Érdekes fordulatot vett a kínai digitális jegybankpénz-kísérlet: Sencsen önkormányzata egyszerűen elkezdett ingyenpénzt osztogatni azoknak, akik részt vesznek a kísérletben - írja a CNBC.

2020:10:12

Itt az Új digitális COVID-19 útlevél a Rockefeller Alapítvány támogatásával

2020. október 8. ( LifeSiteNews ) - A jövő héttől két nagy légitársaság, a United és a Cathay Pacific, megkezdi a próbákat a londoni Heathrow-ban egy új okostelefon-szoftverrel, amely digitális egészségügyi útlevélként szolgál az utazók számára.

2020:10:10

Viganó érsek: Ferenc "pápa" a valóság meghamisítója"

Ferenc új enciklikája a Fratelli tutti felületes olvasata azt mutatja, hogy egy szabadkőműves írta, nem pedig a (néhai) "Krisztus vikariátusa" - írja Viganó érsek az AldoMariaValli.it oldalon (október 4).

2020:10:08

A holland bankárnak azt parancsolta az Illuminátus, hogy gyermekeket áldozzon fel

Egy – a pénzügyi elitben forgolódó – holland bankár, Ronald Bernard azt állítja, hogy az Illuminati egyik titkos egysége megparancsolta neki, hogy gyermekeket áldozzon fel.

2020:10:04

A feltétel nélküli alapjövedelem, a globális világkormány legnagyobb átverése és csapdája

A koronavírus-járvány miatti aggodalom, a munkahelyek számának csökkenése miatt egyre nagyobb az igény az alapjövedelem bevezetése iránt. Az unióban több országban is kísérleteznek a rendszerrel, Olaszországban, Spanyolországban és augusztus óta Németországban most is működik a rendszer, nálunk egyelőre Budapest két kerületében indítottak el korábban ehhez hasonló programokat átmeneti jelleggel.

2020:10:04

Bezárnak a fiókok, megszűnnek az automaták - Digitális bankok épülnek az egész világon

A készpénz volt a koronavírus-járvány első napjainak nagy nyertese, de a félelem miatt felhalmozott készpénz nem sokáig maradt „king”: a készpénzhasználat csökkenésének mértéke idén nagyjából ötszörösére gyorsult az elmúlt években látotthoz képest. A bankok hatalmasat buktak az év első felében a pénzforgalmi bevételeikből, de év végéig sokat ledolgozhatnak ebből a McKinsey friss globális elemzése szerint.

2020:10:03

A világkormány végső célja

Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítő - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. "Szerepcsere").

2020:10:03

Schneider püspök: ellen kell állnunk a Sátán világkormányának, és ha szükséges, mártírokká kell válnunk

2020. október 2. ( LifeSiteNews ) - Athanasius Schneider püspök, Astana kazahsztáni segédpüspök a múlt hónap végén rövid látogatásra Franciaországban járt. Interjút adott a LifeSite-nak, a COVID-19 jelenlegi helyzetével kapcsolatban, ami Schneider püspök szerint „egészségügyi diktatúrát” eredményezett. Megerősítette azt a véleményt, miszerint  a „rabszolgaságra ítélik az emberket”, amit az „abszurd” intézkedések révén hoznak létre,

2020:10:03

Hamarosan érkezik a DIGITÁLIS euró, az Európai Központi Bank megerősítette a hírt

Az Európai Központi Bank (EKB) pénteken megerősítette, hogy tanulmányozza a digitális jegybankpénz – digitális euró – bevezetésének lehetőségét, és azt tervezi, hogy október közepén nyilvános konzultációt és kísérleteket indít.

2020:10:02

Vigandó érsek: jó néhány püspök támogatja az Új Világrendet,és gyakran látogatják a Bilderberg Klubot

Az "ellenséges erők" megtámadják az Apostoli Szentszéket, a püspökök pedig hallgatnak - mondta Carlo Maria Viganò érsek Francesco Boezi-nak (InsideOver.com, október 1).

Észrevette, hogy néhány püspök támogatja az Új Világrendet, és igazodik Ferenc pápa és Parolin bíboros álláspontjához.

2020:10:02