Németország: vízágyúkkal oszlatták fel a koronavírus korlátozások elleni tüntetést

MUNICH / FRANKFURT (Reuters) - A német rendőrség szombaton Frankfurtban vízágyúval oszlatta fel a a koronavírus lezárások ellen tüntető tömeget mert állításuk szerint nem viseltek maszkot és nem tar

2020:11:15
Rendőrökkel csaptak össze a tüntetők Prágában is a szigorú koronavírus intézkedések miatt

A cseh kormány koronavírus-járvány elleni óvintézkedéseinek megszüntetését követelték szerda délután Prágában a civil szervezetek álltak összehívott tüntetések résztvevői.

2020:10:28
Törökök és örmények estek egymásnak Franciaországban

Moszkva (Szputnyik) - Örmény és török ​​közösségek képviselői csaptak össze Franciaország keleti részén Isere megyében az örmény diaszpóra által tartott tüntetésen - jelentette szerdán a nemzeti média.

2020:10:28
Több olasz nagyvárosban zavargások törtek ki a koronavírus szigorítások miatt

Heves tiltakozások robbantak ki hétfőn Olaszország-szerte a koronavírus-járvány megfékezésére irányuló új korlátozások miatt.

2020:10:27
Hiába fenyegetik éles lőfegyverrel a fehérorosz embereket ma is több tízezren tüntetnek

Moszkva (Reuters) - Emberek tízezrei vonultak vasárnap a belorusz főváros, Minszk utcáin Alekszandr Lukasenko veterán elnök lemondását követelni, annak ellenére, hogy a rendőrség azzal fenyegette me

2020:10:18
Fehérororszországi tüntetések: három molotov koktélt dobtak a minszki rendőrség helyiségeibe
2020:10:13
Izraelben már tüntetni sem nagyon lehet, szinte betiltották, a koronavírusra hivatkozva

Az izraeli parlament, a Knesszet szerda hajnalban engedélyezte a tüntetések korlátozását a koronavírus-járvány miatti zárlat idején: a lakóhelytől legfeljebb egy kilométeres távolságban tünt

2020:09:30
Váratlanul esküt tett a fehérorosz elnök, folytatódnak a tüntetések

Figyelmen kívül hagyva a 26 éven át tartó hatalmának megszüntetésére vonatkozó felszólításokat és tüntetéseket, Alekszandr Lukasenko belorusz elnök szerdán hatodik ciklusra beiktatásra került.

2020:09:23
Fehérororszországi tüntetések: hackerek 1000 rendőtiszt adatait szivárogtatták ki bosszúból

(Reuters) - Emberek tízezrei tüntettek vasárnap is Minszkben Alekszandr Lukasenko elnök elleni tüntetések hatodik hétvégéjén.

2020:09:20
Folytatódnak a Fehéroroszországi tüntetések, ma is több száz embert vettek őrizetbe

(Reuters) - A belorusz rendőrség több száz tüntetőt vett őrizetbe szombaton Minszk központjában Lukasenko elleni tüntetésen.

2020:09:19