Méreggel teli csomagot küldtek Kanadából Trumpnak

Méreggel teli csomag érkezett szombaton a Fehér Háznak címezve. A küldeményt Donald Trump amerikai elnöknek szánták, de már az elején gyanúsnak tűnt, és elkülönítették. A vizsgálatok kimutatták, hogy a csomag ricint tartalmazott. A Reuters hírügynökség megerősítette, hogy az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálatot indított az ügyben.

2020:09:20

Trump azt állítja, hogy likvidáltatni akarta a Szíriai elnököt, de megállították

Donald Trump amerikai elnök azt állította, hogy 2017-ben Bashar Assad szíriai elnököt szerette volna „likvidáltatni”, de James Mattis akkori védelmi miniszter nem engedte meg.
2020:09:15

Nyílt levél Trump elnöknek Carlo Maria Viganò érsektől

2020:09:01

Trump: Joe Bide támogatja az abortuszt egészen a születés pillanatáig

WASHINGTON, DC, 2020. augusztus 31. ( Nemzeti jog az élethez ) - Donald J. Trump elnök csütörtök este hivatalosan elfogadta a Republikánus Párt jelölését a GOP elnökjelöltjévé vált.

2020:08:31

1.3 billió dollár ingyenpénzt kapnak, többek közt az amerikai családok, a koronavírus miatt

WASHINGTON (Reuters) - Donald Trump elnök hajlandó aláírni egy 1,3 billió dolláros koronavírus-mentesítési törvényjavaslatot - közölte pénteken a szóvivő, de Nancy Pelosi, a Demokratikus Képviselőház elnöke, szerint az összeg nem volt elegendő az amerikai emberek igényeinek kielégítésére.

2020:08:30

Trump: a háttérhatalom és a gyógyszergyártó cégek szándékosan lassítják a vakcina tesztelését

Az amerikai elnök a Twitteren megvádolta szombaton az országos gyógyszer- és élelmiszer-felügyeletet (FDA), szerinte a hatóságnál bizonyos körök szándékosan lassítják a koronavírus elleni oltás fejlesztését a novemberi elnökválasztásig. 

 

2020:08:23

Trump valószínűleg támadást indít Irán ellen, hogy megnyerje a választást

A befektetőknek fel kell készülniük arra, hogy Trump katonai akcióval próbálja egyesíteni az Egyesült Államokat annak érdekében, hogy ne bukja el a novemberi választásokat – mondta Michael Harris, a Cribstone Strategic Macro alapítója a CNBC-nek.

2020:08:17

Lövések a Fehér Háznál

Lövések dördültek a Fehér Háznál helyi idő szerint hétfőn délután, az épületben sajtókonferenciát tartó Donald Trump amerikai elnök mondatát félbehagyva rövid időre távozott a teremből.

    

2020:08:11